19 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Gio Kemper: “zij is de liefde van mijn leven”

Giovanni Kemper
Foto: DPG Media

Gio Kemper leerde zijn vriendin Amber kennen achter de schermen van de musical Aladdin waarin Giovanni de hoofdrol speelde. Toch was het geen liefde op het eerste gezicht, bekent Gio in Story. Al klikte het wel meteen tussen hen.

“Onze liefde is gegroeid, waardoor er een groot vertrouwen tussen ons is. Ik vertrouw heel erg op haar mening”, geeft Gio toe in Story.

De acteur uit Nachtwacht die zichzelf als ‘Duiker’ in The Masked Singer volledig op de kaart zette, schuwt de grote woorden niet: “Amber is de vrouw van mijn leven.”

Gio heeft een relatie gehad met Laura Tesoro en ook Amber heeft ex-vriendjes ‘maar we weten van elkaar dat dit iets is wat we niet bij een ander gaan vinden”, aldus Gio Kemper. “Zonder afbreuk te doen aan onze vorige relatie.”

“Alles wordt thuis besproken, dat heb ik nooit eerder meegemaakt en zorgt voor een hechte band. Amber staat niet áchter mij maar naast mij. We zijn echt een team, steunen elkaar door dik en dun”, klinkt het verliefd bij Gio Kemper in Story.

Het enige probleem is dat Gio zijn familie in Nederland mist. Als familiemens zou hij zijn mama, broer, zus én schoonbroer het liefst dagelijks willen bezoeken, maar dat is onmogelijk. “Wie weet, als Amber en ik ons echt willen settelen, dat we naar Nederland verhuizen, maar voorlopig is dat onmogelijk. Mijn job is in Vlaanderen”, beseft Gio maar al te goed.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today