19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Gloria Monserez: “Dat is er misschien een beetje over?”

Foto: Play4

Tijdens de uitreiking van de allereerste Kastaars eind januari mocht Gloria Monserez de Kastaar voor ‘Doorbraak van het jaar’ in ontvangst nemen. Dat zag Monserez niet aankomen en was dan ook ontzettend blij.

“Er waren vooraf geen genomineerden bekendgemaakt en zelf dacht ik dat Aaron Blommaert of Fien Germijns zou winnen. En ineens hoorde ik mijn naam…. Hallo, echt crazy. Ik had nog nooit iets gewonnen! Allez, op een beker in de atletiek na dan”, lacht Gloria in Dag Allemaal.

Gloria is erg dankbaar voor de prijs die ze in ontvangst mocht nemen en beseft dat ze veel geluk heeft met de kansen die ze krijgt. Veel studenten zaten immers de voorbije weken aan de studeertafel voor de examens, iets waar zij aan kon ontsnappen.

“Ik ben superdankbaar dat ik drie jaar geleden Ketnetwrapper ben geworden. Elke dag denk ik :’Amai, dit is mijn job!’ Ik weet dat ik een geluksvogel ben.”

De Kastaar van Gloria heeft een plekje op de schouw gekregen. Sinds kort woont ze alleen en dus hoeft ze het beeldje niet meer om de week mee te verhuizen. “De schouw lijkt mij de beste plaats. Of is dat er misschien een beetje over?”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today