18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Gloria Monserez zette haar studies stop en koos voor een carrière in de media.

Foto: Play4

De afgelopen maanden waren niet eenvoudig voor de studenten om lessen te volgen en examens te maken. Alles gebeurde van thuis uit en de lessen moesten allemaal online worden gevolgd. Dat was ook zo voor Ketnetwrapster Gloria. Zij was bezig met haar studies grafische vormgeving toen Corona uitbrak.

“Als we alleen maar online les krijgen, kan ik beter alles op mijn werk inzetten en later mijn studies hervatten”, vertelt ze over haar keuze in Dag Allemaal. Daardoor verbleef Gloria ook niet langer op kot en ging ze terug thuis wonen bij haar mama, actrice Machteld Timmermans.

“Mama was blij dat ik terug thuis woon. Dan kan ze tenminste in het oog houden of ik genoeg en gezond eet, want zij denkt dat ik echt drie keer per dag chips eet”, lacht Gloria. Dat Machteld dat denkt is niet zo moeilijk. Gloria gaf immers te kennen in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ dat ze verslaafd was aan chips. “Maar dat wil niet zeggen dat ik niks anders eet. Mijn ouders kunnen supergoed koken. Maar ik ben wel blij dat ik niet meer hoef na te denken over wat ik ’s avonds ga eten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today