7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Goedele Liekens: “Ik lig soms nachtenlang wakker” 

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Door ouder te worden en ervaring in het leven op te doen beseft Goedele heel goed dat iemand met een hoge functie niet per sé slimmer is dan zijn, of dat iemand meer waard is dan de ander. Goedele weet wat ze kan en weet dat ze misschien wel meer kan dan ze zelf edenkt. 

“Maar geloof nu niet dat ik zelf geen twijfels meer heb. Van sommige opdrachten lig ik nachtenlang wakker met ‘Ik ga dat niet kunnen’, malend in mijn hoofd. Maar achteraf haal ik de meeste voldoening uit precies die ondernemingen waarvan ik zei: ‘Nee, dat durf ik niet’”, bekent Goedele in Dag Allemaal. 

Goedele komt uit een warm nest en heeft een goede opvoeding gehad. Van haar mama leerde ze altijd dat ze goed voor zichzelf moest kunnen zorgen. Ze waarschuwde haar ook voor de mannen. 

“Door mijn ma en pa durf ik ver en hoog te vliegen. Ik kan er altijd terecht, ook voor een noodlanding. Ik slap soms nog in mijn eenpersoonbeddeke van vroeger. De poster van ‘Grease’ waarop John Travolta  bijna Olivia Newton-John kust, heeft mijn moeder verwijderd jaren geleden. Ze vond die niet zedig genoeg.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today