7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Goedele Liekens in tranen: “daar heb ik nooit bij stilgestaan”

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Goedele Liekens heeft het niet alleen fysiek maar ook emotioneel zwaar nu ze tegen kanker vecht. Bij het minste springen de tranen in haar ogen, vertelt Goedele in Het Laatste Nieuws.

“Emotioneel ben ik een vergiet”, geeft Goedele Liekens toe. “Langs alle kanten springen de tranen eruit”, aldus de seksuologe in Het Laatste Nieuws. “Mijn iPhone duwt me allerlei herinneringen in mijn gezicht van 1, 2, 3 jaar geleden. Foto’s van de 20 km van Brussel, toen ik nog kon hardlopen. Nooit bij stilgestaan hoe bijzonder destijds. Nu moet ik halverwege de trap uitpuffen.”

“De minister, nu onze premier, naast me in Benin en Senegal op VN-missie. Meezingend en dansend onder de bloedhete zon. Een strandfeestje met mijn familie, de diamanten bruiloft van mijn ouders… Hopla, vochtige ogen”, aldus een emotionele Goedele Liekens.

“Ik krijg een prachtig boeket bloemen van onze vriendenkliek uit Spanje. Zomaar uit het niets. Tranen, dus. De lockdown en corona helpen deze weemoed natuurlijk ook een aardig handje”, geeft Goedele Liekens toe in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today