17 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
17 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Goedele Liekens is 60 geworden: “Ik ben blij dat ik dat nog kan”

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Goedele Liekens is 60 geworden. Het was de voorbije jaren niet altijd even makkelijk voor Goedele, maar ze is terug gelukkig en dat straalt ze ook volledig uit.

“Wat dat met mij doet, zestig worden? Op de uitnodiging voor mijn verjaardagsfeest heb ik ‘OP weg naar de 70!’ gezet. Na alles wat ik heb meegemaakt, ben ik blij dat ik zestig mag worden”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Goedele kreeg enkele jaren geleden huidkanker, maar lijkt de strijd tegen het vieze beestje te hebben gewonnen. Toch had ze op dat moment nooit gedacht dat ze nog zo oud zou mogen worden.

“Als ik nu terugdenk aan wat ik allemaal heb mogen meemaken, voel ik me vooral dankbaar. Ik heb tot nu toe een topleven gehad. Ik ben opgegroeid in een warm gezin, ’s zomers gingen we op vakantie naar de zee… Wij hadden het financieel niet breed, maar we hadden alles wat we nodig hadden.”

Goedele mag dan wel 60 zijn geworden, ze ziet er lang geen zestig uit en kan zo 10 jaar zeuren in leeftijd. “Ik ga bijna elke dag wandelen. Ook al omdat ik een hond heb, een kleine dwingeland die zegt: ‘Nu gaan we naar buiten!’ Maar het helpt me om m’n hoofd leeg te maken, want ik laat m’n gsm thuis of zet die op stil. Voor de rest doe ik niet aan sport. Ik krijg wel vaker te horen dat ik er goed uitzie voor mijn leeftijd, maar dan vraag ik me af: ‘Misschien begint de aftakeling dan vanaf m’n 60ste.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today