18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Goedele Liekens is opnieuw verliefd

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Het gaat weer goed met Goedele Liekens, althans in de liefde dan toch. Nadat ze in juli vorig jaar te horen kreeg dat ze huidkanker had, werd ze onlangs helemaal kankervrij verklaard. Maar die kanker zorgde er jammer genoeg ook voor dat een breuk met haar toenmalige partner Luc onvermijdelijk was.

“Je bent gewoon geen leuke partner als je kanker hebt. Ik kon niks. Ik was soms echt vervelend, ik lag te huilen, ik bewoog amper en mijn humeur zakte geregeld onder nul. Als je dan kan ontsnappen, weg van de miserie… ik begrijp dat. Iedereen heeft het recht om te kiezen voor zijn eigen geluk”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar op de première van de Zillion-film, verscheen Goedele met een andere man aan haar zijde. Een nieuwe liefde? Daar lijkt het wel op.

Toch is Goedele niet altijd zeker of ze zich wel volledig moet smijten op een nieuwe relatie. “Ben ik een stasher”, vraagt ze zich af. Als het om relaties gaat betekent die term dat je je nieuwe liefde verborgen houdt voor de buitenwereld.

Sinds haar passage op de rode loper bij de Zillion wordt Goedele overstelpt door vragen. Maar voorlopig houdt ze de lippen stijf op elkaar. Het is alleen nog maar de vraag hoe lang Goedele dat zal volhouden en wanneer ze haar nieuwe liefde dan toch aan de hele wereld voorstelt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today