13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Guga Baúl, Walter Baele en Chris van Espen op het podium met Franstalige collega’s

Sois Belle Et Tais Toi

Dit jaar viert de populaire Franstalige theatervoorstelling ‘Sois Belge et Tais-Toi’ zijn 20ste verjaardag en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan, met twee stops in Vlaanderen: op vrijdag 16 maart in de Capitole in Gent en op donderdag 29 maart in de Stadsfeestzaal van Antwerpen.

Tijdens deze twee voorstellingen zullen de Franstalige acteurs het gezelschap krijgen van hun Vlaamse collega-acteurs Guga Baúl, Walter Baele en Chris van Espen, voor een even hilarische als scherpe satire over de belangrijkste gebeurtenissen in ons land van het afgelopen jaar.

Het Belgische Koningshuis, de media, maar vooral de politiek en het communautaire gekibbel zullen op de korrel worden genomen tijdens een voorstelling die bestaat uit sketches en dialogen, parodieën en imitaties, maar ook zang en dans.

De shows in Gent en Antwerpen zullen een mix worden tussen Frans én Nederlands en zullen dan ook voor ruim een kwart in het Nederlands verlopen. Wie weet maken ook hier enkele bekende (Vlaamse) politici onverwacht hun opwachting op het podium zoals ook regelmatig tijdens de Franstalige voorstellingen gebeurd…

Praktsich

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today