13 °C Antwerpen, BE
donderdag 7 oktober 2021
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 7 oktober 2021

Gunter Van Campenhout van Mama’s Jasje: ‘Peter en ik spreken niet meer’

Gunter Van Campenhout en Isabelle
Peter De Smedt

Peter Van Laet was altijd het gezicht van Mama’s Jasje, maar jarenlang vormde hij een gouden duo met gitarist Gunter Van Campenhout. Tot een pijnlijke geldkwestie een einde maakte aan hun succesrijke samenwerking én hun vriendschap.

Gunther Van Campenhout wordt doodgezwegen tijdens Liefde Voor Muziek terwijl hij toch jarenlang het vaste bandlid was aan de zijde van Peter Van Laet. Maar in 2010 ontstond er ruzie tussen beide vrienden over een lening die Peter niet correct zou hebben terugbetaald. Gunter Van Campenhout kreeg in 2017 gelijk voor de rechtbank, maar Peter ging in beroep. Een definitieve uitspraak kwam er nog steeds niet.

Gunter Van Campenhout geeft in Dag Allemaal toe dat de breuk met Peter Van Laet definitief is. “De laatste keer dat ik Peter zag, was in de rechtbank. We spreken niet meer met elkaar.” Toch wenst Gunter zijn voormalige muzikale kompaan alle succes toe. Hij is zelfs enthousiast over Peters deelname aan Liefde Voor Muziek. “We hebben ook nooit artistieke meningsverschillen gehad,” aldus Van Campenhout.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today