12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Gunther Levi deelt familiegeheim: “dit weten slechts weinig mensen”

Gunther Levi deelt familiegeheim: “dit weten slechts weinig mensen”

Foto: DPG Media

Familie-kijkers waren in rep en roer toen ze te zien kregen Peter Van den Bossche stierf en Gunther Levi definitief verdween uit Familie na een beklijvende verhaallijn. Zijn allerlaatste in Familie.

Zo’n 23 jaar geleden dook Gunther Levi voor het eerst in Familie op, hij is de acteur die het langst de rol van Peter Van den Bossche in de soap speelde. Wie lange tijd getuige was van de acteerprestaties van Gunther was zijn zus Cindy.

“Wat weinigen weten! Ik heb bijna 20 jaar mogen samenwerken met mijn lieve grote zus bij Familie”, schrijft Gunther Levi op Instagram.

En die zus is Cindy, zij was onder de indruk van wat haar broer van zijn laatste scènes gemaakt heeft. “De beste, liefste, vrolijkste, positiefste, grappigste, eerlijkste, knapste, actiefste, zotste, …. collega die er bestaat, dat is mijn broertje”, schreef zij op Instagram.

Ja, Cindy werk bij het productiehuis dat Familie maakt. Tot voor kort zag zij haar broer bijna dagelijks op de set van Familie maar nu is het over en uit voor Peter. En dat zorgde ook bij Cindy voor kleine oogjes en een groot gemis.

En Gunther? Die is zijn zus dankbaar voor alle liefde woorden in haar bericht.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today