5 °C Antwerpen, BE
zaterdag 6 maart 2021
5 °C Antwerpen, BE
zaterdag 6 maart 2021

Hanne geeft twijfels over K3 toe: “wil ik dit nog wel?”

Foto: Photo News

Klaasje, Hanne en Marthe waren onlangs te gast in de Nederlandse talkshow ‘Jinek’. Uiteraard werd K3 uitgenodigd om toelichting te geven bij het afscheid van Klaasje Meijer als de blonde van K3.

Ook Hanne geeft toe dat ze toch even moest nadenken over haar toekomst toen Klaasje haar vertelde dat ze zou stoppen als K3’tje: “Gaat dit nog werken? Om nog eens iemand te zoeken? En wat wil ik eigenlijk?“ uit Hanne haar twijfels in de talkshow.

Maar al snel kwam Hanne tot het besluit dat ze het nog té graag deed. “Nu nog niet”, besloot Hanne Verbruggen gedecideerd voor zichzelf. “Ik zie dit echt nog enkele jaren mezelf keigraag doen en er zijn nog zoveel dingen die we kunnen doen. Voor mij was het nog niet op”, getuigt Hanne.

Al geeft Hanne toe dat de beslissing van Klaasje haar toch wel aan het denken heeft gezet: “Als Klaasje wil stoppen, moet ik dan eens niet nadenken wat ik wil met mijn leven. Want het gaat sowieso veranderen.” Maar al vrij snel vond Hanne de bevestiging bij zichzelf dat ze door wilde gaan.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today