12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 6 november 2020
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 6 november 2020

Hanne over K3 Zoekt K3: “het contact met de anderen is verwaterd”

Foto: Photo News

Vijf jaar geleden werden Klaasje, Hanne en Marthe gekozen als opvolgsters van Karen, Kristel en Josje in K3 Zoekt K3. De sfeer tijdens het programma was opperbest en de finalisten spraken af dat ze contact zouden houden. Maar dat bleek in de praktijk niet zo goed te lukken…

“Tijdens K3 zkt K3 zeiden de finalisten onderling ook dat we zeker contact zouden houden, maar door de drukke agenda is dat niet makkelijk. Ook met Nora Gharib, met wie ik super close was, blijft het vooral bij telefoontjes en berichten”, geeft Hanne grif toe in Story.

Maar de band tussen Hanne, Klaasje en Marthe onderling is ijzersterk. Karen en Kristel die Kathleen tien jaar niet gezien hebben, dat ziet de nieuwe K3 bij hen niet snel gebeuren.

“Ik kan me ook niet inbeelden dat onze wegen ooit scheiden”, klinkt het bij Marthe in Story. “Zelfs als we apart op vakantie zijn sturen we elkaar berichten.”

Al kan Hanne hen ook wel begrijpen: “Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen agenda. Ik heb het zelf al moeilijk om met mijn allerbeste vrienden af te spreken.” 

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today