19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Hanne Troonbeeckx: “Weggepest bij VTM”

Hanne Troonbeeckx moest ooit één van de boegbeelden van VTM worden, maar door een wissel aan de top van het bedrijf, is dat er niet van gekomen.

Hanne vertelt in Goesting dat zij destijds ongepaste complimenten kreeg, maar dat zij zes maanden nadat zij bij VTM begon weggepest werd. “Er was een wissel van de macht. De nieuwe baas had het niet op mij begrepen en pestte me buiten. Op een bepaald moment riep hij mij bij hem en zei hij doodleuk dat ik te dik was om op tv te komen”, vertelt Hanne in de bijlage van Het Belang van Limburg.

Hanne heeft uiteindelijk de eer aan zichzelf gehouden en begon bij het toenmalige VT4 waar ze haar wél apprecieerden. Het verhaal van Hanne is helaas niet het enige verhaal in dit genre uit de tv-wereld.

Mochten alle mensen die ooit ontslagen of zelf opgestapt zijn bij Belgische mediabedrijven hun boekje openen, er zou een kanjer van een boek uit kunnen ontstaan. Onze redactie kent verschillende namen van mensen die de afgelopen jaar in vertrouwen hun verhaal over hun ontslag hebben gedaan.

Het verhaal van Hanne illustreert nog maar eens wat voor wereld de tv-wereld wel is. En opvallend, het zijn meestal vrouwen die het slachtoffer zijn van de kuren van één of andere ‘machtige’ man.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today