9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Hanne van K3 deelt eerste foto van baby

Klein maar fijn!

Foto: Photo News

Smelt, smelt, smelt, hoewel we het gezichtje van Julien, de baby van Hanne Verbruggen en Jorn niet te zien krijgen, is iedereen gek op het zoontje van het koppel.

Vorige maandag werd Hanne Verbruggen mama van een zoontje Julien, iets te vroeg geboren, maar dat is helemaal niet erg. Nu kunnen Hanne en Jorn al vroeger van hun kleine wonder genieten en rustiger naar de feestdagen uitkijken.

“Ineens was je daar, ons ventje. Na al die maanden kunnen we je eindelijk in onze armen houden. Het is onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch”, schrijft een meer dan verliefde mama op Instagram.

Het was niet echt de bedoeling dat Hanne een foto van Julien zou delen, maar de vele reacties deden haar overstag gaan. “Bedankt allemaal voor de mooie, lieve reacties! Het is waanzinnig dat zo veel mensen zo intens met ons meeleven. You guys rock! 🤘🏼”

Veel gaan we de komende weken niet van Hanne te zien of te horen krijgen, tenzij jij het nieuwe album ‘Vleugels’ van K3 zou kopen. “Nu kruipen wij weer in onze bubbel. Ik neem nog even de tijd om te genieten van deze unieke, eerste momentjes. I’ll be back sooooon ❤️🌈”, besluit Hanne.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today