17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Hanne van K3 moet tranen verbijten: “dit is niet leuk”

Foto: Photo News

Dit weekend nam het Vlaamse publiek afscheid van Klaasje als de blonde van K3. Maar natuurlijk betekenden die laatste shows in Vlaanderen ook voor Hanne en Marthe dat ze afscheid moesten nemen van hun vriendin.

Hanne moest de tranen verbijten toen ze een emotionele boodschap meegaf aan Klaasje Meijer…

“Dat is altijd een bitterzoet moment. We vinden het niet leuk om jou te zien vertrekken. Je bent een fantastisch mooi mens. We hebben heel veel gelachen samen, soms ook gehuild. En alle herinneringen die we samen gemaakt hebben zitten voor eeuwig in ons hart”, klinkt het droevig bij Hanne Verbruggen tijdens het afscheid van Klaasje.

Nogmaals benadrukt Hanne hoe moeilijk het is om haar (Klaasje, red.) te zien vertrekken, al wil Hanne ook haar dankbaarheid tonen aan haar Nederlandse maatje: “we zijn heel dankbaar voor al die mooie momenten samen en hopen dat al die dromen die jij nog hebt werkelijkheid mogen worden”, verbijt Hanne de tranen tijdens het emotionele afscheid van Klaasje tijdens haar laatste shows in Vlaanderen.

Maar uiteindelijk kan Hanne de tranen niet meer bedwingen en kraakt haar stem: “Onze liefde voor jou zal altijd blijven  bestaan. Klaasje, bedankt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today