17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Hanne vraagt respect na zware kritiek: “dat geeft een akelig gevoel”

Foto: VTM

Dankzij sociale media is het onvermijdelijk geworden dat iedereen te pas en te onpas zijn mening geeft over wat hij of zij op televisie te zien krijgt. Hoewel er ook heel wat positieve reacties worden gegeven, is er ook heel wat haat te lezen op de sociale media. Dat ondervonden ook de kandidaten van K3. Zo zijn er een aantal kandidaten waaronder Ziggy en Emma, die het hard te verduren kregen. En laat dat nu net zijn waar K3 niet voor staat.

Hanne Verbruggen vertelt erover in Story. “We kunnen ons inbeelden wat het is om bagger over je heen te krijgen, we hebben daar zelf ooit ook gestaan. Anderzijds is het moeilijk te vatten, want hun verhaal is anders. Wat mij het meeste raakt, is dat zij zich met de beste en mooiste intenties hebben blootgegeven. Dit avontuur op zich is al overweldigend. Als daar dan gemeen of vol onbegrip op gereageerd wordt, dan is dat heel jammer.”

Maar de K’tjes beseffen dat het onvermijdelijk is en wil daarom graag een tip van Kristel Verbeke delen met de kandidaten. “Morgen schillen de mensen hun patatjes op de krant van gisteren, trek het je niet aan!” Maar Hanne Verbruggen snapt dat het makkelijker is gezegd, dan gedaan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today