8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Hanne waarschuwt opvolger Klaasje: “je moet je partner kunnen loslaten”

Foto: DPG Media

Hanne Verbruggen en Klaasje Meijer zijn nog steeds samen met hun partner van toen ze bij K3 begonnen. Bij Marthe De Pillecyn verliep dat iets anders. Zij had een relatie met Alex toen ze aan de wedstrijd bij K3 begon en daarna met Viktor Verhulst, de zoon van grote baas Gert Verhulst. Ondertussen is ze al even samen met Sinerjey, bekend van ‘So You Think You Can Dance’.

Een relatie hebben als K3’tje is niet zo eenvoudig en valt niet te onderschatten. “Door K3 verandert je leven helemaal: je leeft heel vaak op hotel en dus moeten onze vriendjes aanvaarden dat ze ons soms weinig zien. Het vraagt beide partners veel inzet om tijd samen in te plannen, maar eens je dat evenwicht hebt gevonden, werkt dat goed”, licht Marthe toe in Story.

Hanne is ondertussen getrouwd met de liefde van haar leven. “Het vraagt veel van onze partners om ons te delen met de rest van de wereld, maar het is eigenlijk heel gezond om elkaar af en toe te missen. Het is een luxe dat er sterke mannen achter ons staan. Ik vind het goed voor mijn relatie dat ik een weekend weg ben. Jorn kan dan thuis ongestoord op zijn Playstation spelen of met vrienden afspreken”, lacht Hanne.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today