14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Hans en Grietje brengen single uit

Hans en Grietje
© Music Hall

Vanaf 28 oktober kan je in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Kursaal Oostende gaan kijken naar ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Het alom geliefde sprookje over broer en zus die in het peperkoekenhuisje ten prooi vallen aan de boze heks, wordt in een modern jasje gestoken met originele liedjes, coole dansjes, verrassende personages en een gezonde dosis humor.

Om alvast helemaal in de sfeer te geraken, lanceert Music Hall nu reeds het themaliedje van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Dat is het heerlijk aanstekelijke ‘Zo gaan wij op pad’ geworden, een instant meezinger die jong en oud meteen in de juiste sfeer brengt. Voor de opname van de bijhorende videoclip, trokken hoofdrolspelers Ianthe Tavernier en Wout Verstappen onlangs naar het prachtige natuurdomeinDe Averegten in Hallaar (Heist-op-den-Berg). 

Ontdek ‘Hans en Grietje’ op de Cultuurmarkt  van Vlaanderen!

Nu zondag kan je op de Cultuurmarkt van Vlaanderen in Antwerpen al even komen kennismaken / meezingen met de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical . Tussen 11u30 en 11u45, maar ook tussen 14u en 14u15 wordt er een voorproefje gegeven op het musicalpodium op de Groenplaatsen tussen 12u en 13u30 komt de aanwezige cast van ‘Hans en Grietje’ naar de stand van Music Hall op de Groenplaats en kunnen de kids (en ouders) op de foto met Hans (Wout Verstappen), Grietje (Ianthe Tavernier), de Boze Heks (Ilse La Monaca) én de hilarische, West-Vlaamse konijntjes Whoppie & Floppie (Michael Zanders en Charline Catrysse).

Volg vanaf 28 oktober 2018 het kruimelspoor van ‘Hans en Grietje’ naar StadsschouwburgAntwerpen, Ethias Theater Hasselt,Capitole Gent en Kursaal Oostende, en ga mee op zoek naar de wensput! Weerstaan Hans & Grietje de zoete verleiding van de heks en haar heerlijke, maar o zo verraderlijke peperkoekenhuisje? En vinden ze de weg terug naar huis? Het belooft een spannend avontuur te worden!

Ook nu zal de mooie Music Hall-traditie bewaard worden en kunnen de kids na afloop van de voorstelling op de foto met hun favoriete sprookjesfiguren, tijdens een geanimeerde meet & greet.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today