4 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 januari 2021
4 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 januari 2021

Heeft Thuis-acteur té veel verklapt?

Peter Van de Velde
© VRT

Thuis-kijkers zijn in de ban van een post van acteur Peter Van de Velde op Instagram. Daarin verheugt ‘Jacques’ zich erop dat hij de 5000steaflevering van Thuis mee ‘kleur’ mag geven. Vooral de aanhalingstekens rond het woord ‘kleur’ spreken tot de verbeelding van kijkers. Zal Jacques opnieuw bloed laten vloeien in Thuis?

Peter Van de Velde is alvast blij dat zijn post op Instagram zoveel ophef veroorzaakt. “Naar Thuis kijkers meer dan 1,2 miljoen mensen, en het speciale is dat het niet stopt als het volgende programma start”, vertelt Peter Van de Velde in TV Familie. “Dat debat mee wat ‘kleur’ geven, doe ik met plezier”, lacht de acteur.

De kijkers smullen ervan, maar hoe denken de makers van Thuis erover? “Met onze mensen voor en achter de schermen hebben we de duidelijke afspraak dat ze mogen teasen, maar niet spoilen”, onthult Thuis-producer Hans Roggen in TV Famiile. “En met zijn post trekt Peter een ‘gekleurd’ mistgordijn op. Je ziet dat de fans daar al meteen heel wat theorieën over maken.”

Voor de makers van Thuis zijn de uitspraken van Peter Van de Velde dus allerminst een probleem. “Maar voor de waarheid zal je zoals altijd moeten kijken op tv of VRTNU. Afspraak op 16 april”, klinkt het bij Hans Roggen over de langverwachte 5000steaflevering van Thuis.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today