15 °C Antwerpen, BE
maandag 29 maart 2021
15 °C Antwerpen, BE
maandag 29 maart 2021

Heidi Van Tielen in diepe rouw na plots overlijden: “ik ga je zo missen”

Heidi Van Tielen
Foto: Heidi Van Tielen

Heidi Van Tielen is in rouw nadat haar peter overleden is. “Afscheid moeten nemen van mijn liefste opa, mijn peter, mijn held”, schrijft een emotionele Heidi Van Tielen op Instagram.

“Wat was de wereld een mooiere plek dankzij jou. Je was zó wijs en zó lief. Je leerde ons dat als een situatie niet goed ging te bedenken dat het altijd erger had gekund, want zo kon je tegen jezelf zeggen: ‘Eigenlijk heb ik dus chance gehad’. En dat geeft hoop en moed om voort te gaan”, probeert Heidi de positieve levenslessen van haar peter te onthouden om verder te kunnen gaan  met haar leven.

“Zo bekijk ik ook jouw afscheid. Ik vind het verschrikkelijk om je te laten gaan, maar het was veel erger je nooit gekend te hebben en dus denk ik: ‘Wat heb ik chance gehad dat ik je zo lang, zo dierbaar in mijn leven mocht hebben en wat ben ik blij dat je Magnusje nog hebt leren kennen’.”

“Opaatje, ik vergeet je nooit”, deelt Heidi Van Tielen haar emotionele boodschap samen met enkele vertederend mooie foto’s op Instagram.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today