16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Helmut Lotti en zijn Dream team nemen deel aan Bike For LIVE2020

De livesector heeft het moeilijk. Door de COVID-maatregelen is het heel stil in de concertzalen. Diezelfde livesector blijft niet graag bij de pakken zitten, maar kruipt liever op een fietszadel. Helmut Lotti slaat met 9 vrienden de handen in elkaar ten voordele van Bike For Live2020, een initiatief van het Sportpaleisgroep ten voordele van Live2020.

Op 20 september 2020 – autoloze zondag! – zal Helmut Lotti en zijn 10-koppige Dream Team een gesponsorde fietstocht ondernemen.
Helmut trekt zijn koerskleding aan en fietst van de Gentse Capitole naar het Antwerpse Sportpaleis. De zanger groeide op in Gent en verhuisde later naar Antwerpen. Het zijn twee steden die hem veel hebben gegeven, waardoor hij met plezier deze tocht zal afleggen.
Supporter voor Helmut en zijn dream team door een bijdrage te leveren aan het LIVE2020 muziekfonds.

Dit kan door te surfen naar www.bikeforlive.be/nl/deelnemer/helmut-lotti-dream-team. Zorg er mee voor dat alle mensen uit de muzieksector hun job kunnen behouden en zich niet hoeven om te scholen tot professionele coureurs of mecaniciens in de Tour De France!
Piet Roelen Productions, Gracia Live, Limar Chocolates geven alvast het goede voorbeeld en hebben reeds een financiële bijdrage geleverd.

Zondag 20 september vindt Bike For Live2020 plaats. Medewerkers van Sportpaleisgroep, concertorganisatoren en artiesten fietsen op die dag vanuit de verschillende zalen van de groep naar het Sportpaleis en laten zich voor hun sportieve inspanning sponsoren door familie en vrienden.

Jij kan ook je steentje bijdragen door een donatie te doen. De opbrengst van de actie gaat naar LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de livemuzieksector dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. De reden van deze solidariteitsactie is welbekend. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de volledige evenementensector op slot ging.
Alle concerten, festivals, theatervoorstellingen, beurzen enzovoort konden van de ene op de andere dag – terecht – niet meer doorgaan. De impact van deze maatregel is enorm. Ook financieel. Met Bike For Live2020 ten voordele van LIVE2020 willen we zo goed mogelijk helpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today