11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Helmut Lotti: “Ik zal dat nooit vergeten”

Foto: Gwenny Eeckels

Afgelopen zomer was een prachtige zomer voor Liliane Saint-Pierre en Helmut Lotti. Zij stonden deze zomer in het zomerspektakel ‘Owla Showtime’ in Brugge. Daar deelden ze het podium met onder meer Johnny Logan.

Owla in Brugge is een unieke locatie om een concert of show te laten doorgaan. De concertzaal was immers vroeger een Heilige Familiekerk. En zo voelde het voor Helmut Lotti wel een beetje aan.

“De eerste keer dat ik hier zong wel. Maar dat was dan ook een kerstconcert. Nu heb ik dat gevoel niet meer, behalve als ik naar de glasramen kijk. Ik vind het een zeer mooi gebouw. En er is hard gewerkt aan de akoestiek. Die is perfect nu”, vertelt Lotti in Dag Allemaal.

Johnny Logan laat ook altijd een beetje indruk na op Helmut. Johnny is erg gelovig en vindt het dan ook erg speciaal om op een locatie als deze te mogen optreden. Hij voelt er verbinding met God.

“Ik heb ooit samen met hem in een vliegtuig gezeten. Ik zal nooit vergeten dat hij voor het opstijgen acht weesgegroetjes heeft gebeden, en na het landen ook nog eens.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today