12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Helmut Lotti kraakt biedt verontschuldigingen aan: “Mijn uitspraak was simpel”

Hij stak zijn mening niet weg

Foto: Gwenny Eeckels

De trouwe fans van ‘The Masked Singer’ hadden het al opgemerkt, zanger Helmut Lotti is niet mals voor het programma. Hij steekt het niet onder stoelen of banken dat hij een gloeiende hekel heeft aan het programma en dat hij er niet naar wil kijken. Maar waarom zijn kritiek op het programma of op het speurdersteam zo grof moeten zijn dat begrijpt niemand, ook Tv Familie niet.

Helmut zijn inbox op sociale media werd wekenlang overspoeld met berichten over Edelhert. Ondertussen hebben we gezien dat Helmut niet onder dat pak verscholen zat, maar dat het niemand minder dan Johnny Logan was. Toch wekten al die berichten heel wat frustraties op bij Helmut. Zo schreef hij over Julie Van den Steen dat het ‘een blonde simpele’ was en dat je als kijker vooral niet naar het programma moet kijken voor de muziek.

Ondertussen heeft Helmut op facebook op facebook zijn excuses al aangeboden aan Julie. “Ik zal kort zijn: sorry Julie, jij bent niet simpel, enkel mijn uitspraak over jou was simpel. Ik bied je bij deze mijn excuses aan. Ik zag het fragment van Edelhert snelsnel tussen de soep en de patatten op YouTube passeren (ik stond plots veelvuldig getagd op Facebook en wou checken wat er aan de hand was) en heb op dat moment ook maar dat gezien. Ik vond de verwarring met Johnny Logan onbegrijpelijk want van het bestaan van ‘tips’ was ik niet eens op de hoogte. Ook had ik jou in die twee seconden dat je verscheen niet herkend, maar dat maakt het niet minder fout natuurlijk. Ik kan wel zeggen dat ik dat dan niet zou hebben geschreven. Het zal sowieso niet meer gebeuren in de toekomst.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today