15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Helmut Lotti trapt Make-A-Wish-actie Waasland Shopping Center op gang

Helmut Lotti
Foto: VTM

Vrijdagavond 7 december wordt om 18u30 de kerstdecoratie in Waasland Shopping Center op feestelijke wijze ontstoken door de kerstman. Dit betekent automatisch ook de start van de goede doel actie die door het shopping center wordt georganiseerd.

Naar jaarlijkse gewoonte zet het Waasland Shopping Center immers gedurende de eindejaarperiode haar schouders onder een goed doel.  Dit jaar worden alle zeilen bijgezet om Make-A-Wish te steunen.  “In het verleden hebben reeds verschillende wenskinderen hun droom in vervulling zien gaan in het Shopping Center. Hierbij waren we steeds ontroerd door het enthousiasme en de warmte waarmee de vrijwilligers hun uiterste best deden om van deze dagen en zo mooi mogelijke ervaring te maken”, verklaart Toon De Meester,shopping center manager, “Dit overtuigde ons om dit jaar de hele organisatie te helpen.

Naast de verkoop van bijzondere kerstverpakkingen en foto’s met de kerstman, kunnen de bezoekers dit jaar ook bijdragen door samen te fietsen.  In samenwerking met Belgocycle, Belgische specialist in elektrisch fietsen, wordt een fieststand opgebouwd die zal opmeten hoeveel kilometer er gedurende deze periode wordt gefietst.   Zodra de mijlpaal van 1000km wordt bereikt, verdubbelt Waasland Shopping Center met plezier de opbrengst van deze actie.

Om dit doel te bereiken, krijgen de bezoekers hulp van een aantal bekende gezichten. Zo komen onder andere Kris Wauters op 16 december en Sasha & Davy op 23 december langs om ook hun steentje bij te dragen.

Helmut Lotti signeert… al fietsend!

Als officiële start van de actie zal Helmut Lotti, gekend wielerfanaat, morgenavond na het ontsteken van de kerstversiering gedurende 45 minuten al fietsend een signeersessie geven.   Dit op de tonen van zijn nieuwe album ‘Soulclassics in Symphony’. Bijkomend feit is dat één van de elektrische fietsen ook door hem zal gesigneerd worden waarna deze wordt geveild tvv de actie.

“We zijn bijzonder blij dat er zo’n interesse is om deze mensen om van onze actie een zo groot mogelijk succes te maken.” besluit De Meester,  “We hopen dan ook dat we bij de start van het nieuwe jaar Make-A-Wish een zo groot mogelijke duw in de rug kunnen geven die hen in staat moet stellen om nog vele wensen te laten uitkomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today