12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Helmut Lotti: “Zo hoor ik niet behandeld te worden”

Foto: Gwenny Eeckels

Mannen kunnen maar beter opletten wanneer ze aanpappen met Marieke, de partner van Helmut Lotti. De zanger heeft het meteen in de gaten wanneer een man interesse toont in haar en dan begint er toch iets te broeien in hem.

“Aan de ene kant vind ik het wel tof, want het is een bevestiging van wat ik al weet: dat Marieke een bijzondere vrouw is. Maar aan de andere kant roert het haantje in mij zich en denk ik: niet te dicht komen, maat. Maar dat spreek ik niet uit, hè. Ik doe alsof ik er niets van merk, en achteraf zeg ik tegen Marieke: ‘Die kerel vertrouw ik voor geen vijf frank.’”, lacht hij in Humo.

Helmut is in eerdere relaties wel al uitgedaagd op vlak van jaloezie en daar kreeg hij vooral heel veel stress van. Het maakte hem onzeker en kwaad.

“Ik hoorde zo niet behandeld te worden. Ik weet nu: zodra de liefde vervangen wordt door machtsspelletjes en tactisch kegelen, moet je weg. Marieke en ik hebben ons nog nooit afgevraagd wie het meest afhankelijk is van wie, of wie de sterkste is. Het is heel ongecompliceerd tussen ons: we aanvaarden elkaar. Totale acceptatie! Dat is zo’n comfort.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today