20 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020
20 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020

Herbert Flack kruipt door het oog van de naald

Herbert Flack
@Peter De Smedt

Tijdens een jaarlijkse medische check-up had de dokter vastgesteld dat Herbert Flack een verbreding van de aorta had. “Kom binnen een half jaar eens terug,” luidde toen het verdict. Maar Flack was er niet gerust op, zeker niet aangezien hij vanaf september weer moest meespelen in de spektakelmusical 40-45. Nieuw onderzoek in augustus leerde dat de slagader nog maar eens 2 mm breder was geworden. Plotseling was de toestand wél alarmerend en een hartoperatie drong zich op.

Uiteindelijk zou Herbert Flack op 26 augustus geopereerd worden aan dat aneurysma. Een operatie waarvoor de acteur enorm bang was. “Kom ik hier wel levend uit,” vroeg de 70-jarige acteur zich af. De vader van Herbert Flack stierf immers op de operatietafel. “Ik zag dat beeld steeds voor mijn ogen.”

Gelukkig liep het voor Herbert Flack allemaal goed af. “Eindelijk ben ik verlost van die tikkende tijdbom in mijn lijf,” aldus Herbert Flack in Dag Allemaal. Hij voelt zich eindelijk weer geruster en het enige wat de acteur nu nog wil is: spelen, spelen, spelen!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today