21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Herman Verbruggen over toekomst FC De Kampioenen: "Ik mag nog iets zeggen"

Foto: VRT

Het interview met Jaak Van Assche in Het Nieuwsblad heeft wat in beweging gezet. Jaak Van Assche had in de krant van zaterdag vertelt dat de cast van ‘FC De Kampioenen’ ondertussen twee keer bij elkaar is geweest, dat moet vrij recent gebeurd zijn. Samen hadden zij beslist hoe volgens hen de toekomst van ‘FC De Kampioenen’ er na de dood van acteur Johny Voners zou kunnen uitzien. “We hebben iets op papier gezet en het is aan de VRT om daarover te oordelen”, vertelde Jaak Van Assche in de weekendkrant. “Het is niet zo dat als wij het licht op groen zetten, de VRT zomaar mee in het diepe springt. Zij zorgen voor de centen en de faciliteiten, en hebben dus een cruciale stem.”

Ondertussen klopt Het Nieuwsblad ook bij andere acteurs aan, alleen Herman Verbruggen wou een kleine reactie geven. “Ik mag nog niets zeggen, maar De Kampioenen zijn nog niet verdwenen, als u dat kan geruststellen.”

En ook de VRT reageerde op het nieuws: “We zouden het fijn vinden als er een mooi plan uit de bus komt, maar het is nog te vroeg voor details”, klinkt het daar.

De kans is groot dat er op korte termijn dus goed nieuws komt door de cast, crew maar ook voor de kijkers van ‘FC De Kampioenen’ en dat is exact wat de eerder dit jaar overleden Johny Voners zou gewild hebben.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today