13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Herr Seele gaat op zoek naar een koper voor zijn gepimpte piano van Cowboy Henk

Herr Seele
© VIER

In Stukken Van Mensen komt absurdistisch kunstenaar Herr Seele aankloppen met een piano van het Londense merk Broadwood, de Rolls Royce onder de Engelse piano’s.

Seele stak het stuk in een bijzonder jasje voor een tentoonstelling en beschilderde het hout met met zijn geesteskind Cowboy Henk. Maar hij blijkt geen makkelijke verkoper te zijn…

De experten worden verder verrast door Raymond met een exclusief uurwerk van de hand van Theo Fabergé. De horlogemaker was de laatst levende kleinzoon van de juwelier van de Russische tsaren en het Russische keizerlijk hof. Welke expert mag zich hopelijk – net zoals Poetin en Bush – de trotse eigenaar van dit zeer gegeerde uurwerk noemen?

Dorian is een grote fan van Marilyn Monroe en gaat op zoek naar een een nieuwe eigenaar voor een stuk uit haar persoonlijke collectie: een telephone message card uit 1961. Toen verbleef de wereldbekende actrice in Beverly Hills voor filmopnames. Vincent zoekt het dichter bij huis met een object van Belgische makelij. Welke dealer heeft interesse in een unieke biljarttafel uit de jaren 30 van de Kortrijkse meubelfabrikant De Coene?

Stukken van Mensen dinsdag om 21u35 op VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today