9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Het mooiste retrofestival van het land komt terug: Yesterdayland!

Yesterdayland
© Yesterdayland

Zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij voor één dag YESTERDAYLAND. Het legendarische park wordt ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers.

Dit jaar is Radio 2 presenting partner en als we het lijstje artiesten en bands in oogopslag nemen is het alleen maar logisch dat de grootste familie van Vlaanderen de schouders onder Yesterdayland plaatst. Maar liefst 4 podia en een indrukwekkend lijstje van nationale & internationale namen : The Three Degrees, Gerard Lenorman, Vicky Leandros, Frank Boeijen, The Rubettes, Time Bandits, Raymond van het Groenewoud, Chris Andrews, BZN, Dave Berry…

Eerbetoon

In het theater serveert levende legende Willem Vermandere zijn liedjes uit de Westhoek, die dit jaar precies 50 jaar geleden voor het eerst boven de doopvont gehouden werden! Specials rond Bobbejaan Schoepen, The Bee Gees, Elvis Presley, Roy Orbison die dit jaar precies 30 jaar geleden van ons heen ging en een speciaal eerbetoon krijgt.

Radio 2 brengt Frans Bauer en Willy Sommers mee

Radio 2 heeft zijn eigen ‘Lage Landen Podium’ en presenteert er ondermeer Frans Bauer, Willy Sommers, Gerard Joling, Sam Gooris en haalt zowaar Lou Depryck naar Yesterdayland voor de hits van Lou & The Hollywood Bananas en Two Man Sound! Dag Allemaal bouwt een eigen magazinedorp, Ment tv trekt in de vooravond in de arena de polonaise op gang, er zijn retro drank- & foodstands, zelfs een heerlijke Rockabilly Burger en verfrissende Disco Shakes en Pop Cocktails. Terwijl de muziek overal in het park te horen is kan je met je toegangsticket ook op alle attracties! Yesterdayland, in een park waar jij als kleine rakker of flinke kleine meid naartoe trok toen je amper 5, 10 of 15 was, geheel in de sfeer die het karakter van de jaren 60, 70 en 80 doet her-be-leven!

Praktisch

YESTERDAYLAND op zondag 26 augustus in Bobbejaanland, start om 10u en serveert non stop live muziek en top entertainment. In een sfeerrijk verlicht pretpark zal het retrofestival afgesloten worden met een feeëriek vuurwerk.

Voor amper €49,50 maak je het mee (kids van 3 tot 10 : €25) en kan je in of op alle attracties. Het mooiste retro festival van het jaar… dat is YESTERDAYLAND! Kies je voor een ticket via Ticketmaster (ticketmaster.be) kan je tem 10 juli gratis mee met de bus, van waar ook in Vlaanderen (liefst 15 routes en meer dan 100 opstapplaatsen). Kies je voor een ticket via Bobbejaanland (bobbejaanland.be) geniet je tem 10 juli van een early bird van €10. Alle info via yesterdayland.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today