1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Hier heeft Tom Waes spijt van: “maar het kon niet anders”

Tom Waes
Foto: Photo News

Tom Waes moest de exotische oorden die gepland waren voor het vijfde seizoen van Reizen Waes in de diepvries steken toen de wereld op slot ging door het coronavirus. Al snel werd er een alternatief gevonden door in eigen land op zoek te gaan naar ontmoetingen met bijzondere mensen. Maar voor de reeks zag Tom Waes het niet zitten om mondmaskers te dragen…

“Je kan geen emoties tonen met een mondmasker”, klonk het voor aanvang van de opnamen. Maar dat standpunt moest in de loop van de opnameperiode toch bijgestuurd worden.

“De afleveringen in Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen zijn opgenomen in het begin van de zomer. Toen waren mondmaskers niet verplicht”, verduidelijkt Tom Waes in Story.

“Maar doorheen de reeks verandert het langzaam. In de afleveringen van Vlaams-Brabant en Brussel zijn mondmaskers bijvoorbeeld heel aanwezig. Het kon niet anders, maar het is wel spijtig”, haalt Tom Waes de schouders op.

“Een samenkomst van druïdes in het Zoniënwoud is toch een beetje minder magisch als ze zoals nu allemaal een mondmasker dragen”, geeft Tom Waes toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today