5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Hier is Dorien Reynaert echt niet goed van: ‘Mijn hart bloedt’

Foto: VTM

Actrice Dorien Reynaert was dinsdag 2 jaar getrouwd en dat vierde zij met haar mama. “Deze ochtend ben ik met ons mama gaan shoppen in Antwerpen, deels omdat ik wel wat nieuwe kledij nodig had en deels om de Antwerpse winkels te steunen”, schrijft Dorien Reynaert op Instagram Stories.
Het was voor de actrice toch wel schrikken toen zij in Antwerpen rondliep. “Ik moet wel zeggen dat we enorm verschoten…wat een spookstad is Antwerpen geworden… Als echte Antwerpse bloedt m’n hart bij het zien van al die lege straten, leegstaande panden en bij het horen van de miserie die de meeste handelaars momenteel ervaren”.

Het maakt Dorien Reynaert droevig, ook al zit zij eigenlijk in hetzelfde schuitje. Zij en haar man Robin hebben ook al enkele maanden amper werk omdat de meeste evenementen geschrapt werden. “Ik hoop écht dat de mensen terug hun weg vinden richting Antwerpen en stoppen met daar angstig weg te blijven en alleen nog maar online aankopen te doen… geloof me, je kan daar écht veilig rondwandelen, shoppen, eten en drinken”, stelt Dorien.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today