12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Hilde De Baerdemaeker en Ella Leyers in Duitse thriller

Hilde De Baerdemaeker
© Medialaan/VTM

Actrices Hilde De Baerdemaeker en Ella Leyers zijn in Antwerpen bezig aan de opnames van de Duitse film ‘Totenfieber’.

De regie van de Duitse politiethriller is in handen van Titus Selge, die in het verleden een aantal afleveringen van ‘Tatort’ draaide, speelt zich af in Antwerpen. Vandaar de keuze om enkele Vlaamse acteurs te laten meespelen. Naast Ella en Hilde, hebben ook Steve Geerts en Tristan Versteven een rol.

Wat het aandeel van De Baerdemaeker en Leyers in de film is, is niet geeten. Het verhaal speelt zich af rond Ellen Bouché, een 44-jarige vrouw die in Antwerpen heeft gestudeerd. Jaren later moet ze terug naar de stad om er haar overleden dochter, Sarah, te identificeren. Bizar genoeg ontvangt Ellen net op dat moment een bericht van haar dochter met de vraag om haar te redden. In paniek keert Ellen terug naar het mortuarium, waar het lijk van Sarah verdwenen blijkt te zijn.

Ellen begint aan een uitzichtloze zoektocht en wordt daarin bij gestaan door een oude vriendin, Maggie de Fries. Zij is eigenaar van een kunstgalerie maar ze is ook een aanhanger van een voodoosekte. Via haar connecties in die obscure wereld probeert ze te achterhalen wat er met Sarah is gebeurd… tot ze zelf wordt om gebracht. Ellen beseft dat haar eigen leven gevaar loopt, maar gelukkig kan ze rekenen op de steun van een ietwat dubieuze politieagent, Wouters.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today