3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Hotel Vocal pakt groots uit!

Hotel Vocal
© Fakkeltheater

Het nieuwe seizoen van Hotel Vocal wordt er eentje om duimen en vingers van af te likken. Er worden maar liefst 9 verschillende programma’s gebracht met de crème de la crème van de Vlaamse showbizz, zoals Sandrine, Jelle Cleymans, Jan De Smet, Jacky Lafon, Myriam Bronzwaar, Ann Van den Broeck en vele anderen…

Daisy Thys en Sam Verhoeven blijven trouw op post om alles in goede banen te leiden en Pol Vanfleteren mag zijn muzikale kunstjes voor het 14e seizoen op rij laten tonen.

Hotel Vocal 1 – Jazz & Co met Sandrine en Daisy Thys

Na het succes van haar eerste optreden 2 seizoenen terug en een overweldigende Special vorig seizoen, kon het niet anders dan dat ze nog eens zou terugkomen. Sandrine is van geen enkel genre vies, alles wil ze wel eens problemen, geen brug is haar te ver…

Dus kruipen we deze keer in de huid van de divas uit de jazz, blues, swing, soul en latin.
Ella Fitzgerald, Nina Simone, Billie Holiday, Dinah Washington, Etta James, Diana Krall… de lijst is eindeloos.

23, 30 september en 7 oktober 2018 om 12u

Hotel Vocal 2 – Shaffy & List met Ann Van den Broeck en Sam Verhoeven

Liesbeth List en Ramses Shaffy zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, naast het feit dat ze innig bevriend waren, zongen ze samen talloze nummers, waaronder de klassieker ‘De Pastorale’. In 2009 is het alweer tien jaar geleden dat Shaffy overleed en Liesbeth List stopte in 2017 met optreden.

Niemand minder dan Ann Van den Broeck is, na 2 jaar afwezigheid, terug te gast bij HOTEL VOCAL om samen met Sam Verhoeven een heerlijke muzikale ode te brengen aan Shaffy & List.

21, 28 oktober en 4 november 2018 om 12u

Hotel Vocal 3 – Hotel Vocal en de mobiliteit met Michael Zanders, Door Van Boekel en Daisy Thys

Of je nu te voet komt, al joggend, met de fiets, tram of bus, neem je de auto, de trein of misschien wel het vliegtuig… het eindstation is op zondag sowieso HOTEL VOCAL.
En hoe zit het eigenlijk met onze mobiliteit, wegenwerken en de verkeersproblemen…?
In deze editie kom je er alles over te weten.

18, 25 november en 2 december 2018 om 12u

Hotel Vocal 4 – Iets met Kerst met Daisy Thys en Sam Verhoeven

De kerstboom is versierd, de wenskaarten geschreven en verstuurd, cadeautjes gekocht, familie uitgenodigd, de kalkoen besteld… Dan is er nog alle tijd van de wereld over om u ook muzikaal te laten onderdompelen in de sfeer van kerstmis. Driving home for Christmas, Santa Claus is coming to town, Bakske vol met stro, Le petit papa Noël…  In deze tijd van het jaar mogen, nee moeten ze zelfs, de revue passeren.

23, 30 december 2018 en 6 januari 2019 om 12u

Hotel Vocal 5 – DRS. P met Jan De Smet en Sam Verhoeven

Heinz Hermann Polzer, oftewel beter bekend als Drs. P, was een dichter, schrijver, letterkundige, componist, pianist en zanger. Wie kent er niet ‘De dodenrit’, ‘Knolraap en lof, schorseneren en prei’ of ‘Veerpont’. In 2019 wordt de 100e geboortedag van Drs. P gevierd in Nederland en België en natuurlijk kan HOTEL VOCAL niet achterblijven!

Niemand minder dan Jan De Smet (bekend van o.a. ‘De Nieuwe Snaar’) maakt voor het eerst zijn opwachting bij HOTEL VOCAL om een liederlijke ode te brengen aan de grote Drs. P.

20, 27 januari en 3 februari 2019 om 12u

Hotel Vocal 6 – Een lach en een traan met Jacky Lafon en Daisy Thys

Er is al veel verteld en geschreven over Jacky Lafon of over zatte Rita, zo je wil. Zoveel mensen, zoveel meningen… Maar wat ‘de boekskes’ ook mogen beweren, vorig jaar stond ik in Jacky’s show ‘Zo Dankbaar’ en ik mocht haar leren kennen als een warme en goedlachse vrouw met een enorm groot hart.

Daarom ben ik trots dat ze me wil vergezellen bij HOTEL VOCAL en nemen we jullie graag mee in een minitrip door haar carrière, de ups en downs, vreugde en verdriet, geluk en tegenslag maar vooral de liefde voor haar publiek aan wie ze zoveel te danken heeft! Haar motto is en blijft “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

17, 24 februari en 3 maart 2019 om 12u00

Hotel Vocal 7 – At the movies met Anne Mie Gils en Sam Verhoeven

Hield u het droog bij ‘Breakfast at Tiffany’s’ toen ‘Moon River’ klonk, of toen Gene Kelly het titelnummer uit “Singin’ in the Rain” zong? Kunt u zichzelf niet bedwingen als ‘Stayin’ Alive’ uit ‘Saturday Night Fever’ speelt of ‘Born to be Wild’ uit ‘Easy Rider’?

Wel, dan mag u zich volledig laten gaan met Anne Mie Gils en Sam Verhoeven bij ‘At the Movies’, want een grote selectie van de beste filmhits zullen ongetwijfeld zorgen voor de eerste lentekriebels van 2019.

24 maart 2019 om 11u30, 31 maart en 7 april 2019 om 12u

Hotel Vocal 8 – Beestenboel met Hilde Van Wesepoel, Myriam Bronzwaar en Daisy Thys

3 vriendinnen bij elkaar, 3 verschillende karakters, 3 verschillende carrières, maar één grote gemeenschappelijke deler: onze liefde voor alle diertjes van de wereld.

Er zijn al heel wat liedjes geschreven over dieren, je kan het zo gek niet bedenken.
Het wordt geen gekibbel over “Thuis” of “Familie”, maar het wordt wel één grote, gezellige beestenboel.

21, 28 april en 5 mei 2019 om 12u

Hotel Vocal 9 – De Lassies met Jelle Cleymans en Sam Verhoeven

“De Lassies” zijn terug… met een gloednieuwe show! In de lente van 2016 gingen zij met hun eerste show in première.

Na een internationale tournee van 72 maanden – met als hoogtepunten hun openluchtvoorstelling in Madison Square Garden in New York en een uitverkochte reeks in de London O2 Arena – staan ze opnieuw in hun geliefde Fakkeltheater.

“De Lassies” staan garant voor humor, variété, dans, spektakel en vooral muziek… heel veel muziek.

19, 26 mei en 2 juni 2019 om 12u

Tickets en info: 070 246 036 – www.fakkeltheater.be Info: www.fakkeltheater.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today