22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Hugo Sigal: “Ik ben toen helemaal gecrasht” 

Foto: VTM

Wie had gehoopt nummers als ‘Goeiemorgen morgen’ of ‘Baby Baby’ ooit nog gezongen te horen worden door Hugo in duet met iemand anders, die moet Hugo teleurstellen. Hij zal die nummers nooit nog met iemand anders zingen, want dat voelt niet juist aan. 

Tijdens de winterrevue zong Hugo de nummers wel. Maar daar was Nicole weer eventjes van de partij, dankzij een hologram. 

“Toen ik haar voor de eerste keer zag, dat hologram dus, ben ik gecrasht. Na een paar keren voelde het echter goed aan. Ik had echt het gevoel dat Nicole naast mij op het podium stond. Tot de laatste voorstelling. Toen werd ik overvallen door een verschrikkelijk gevoel. Toen besefte ik dat het écht de allerlaatste keer zou zijn dat we samen op het podium stonden”, zegt Hugo in Primo. 

Hugo moet het al eventjes stellen zonder zijn vrouw en er zijn heel wat momenten waarop het moeilijk is om alleen te zijn. 

“Het moeilijkste is het alleen eten. Ik ben dat nog altijd niet gewoon. Ik betrap mezelf erop dat ik heel vlug eet, om snel van die tafel weg te zijn. Wanneer ik aan de keukentafel zit, staar ik naar de lege stoel waarop Nicole altijd zat. Dan zie ik heel goed wat er veranderd is en krijgen mijn leegte en gemis een duidelijk beeld.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today