-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

Hugo Sigal wilde behandeling starten om Nicole te helpen

Foto: Peter De Smedt

Op 3 november kwam Nicole Josy te overlijden. Door een stomme val in huis kwam er heel plots een einde aan haar leven en ook aan het droomkoppel Nicole en Hugo. Hugo Sigal bleef alleen achter, iets waar de man altijd schrik voor had.

Nicole en Hugo waren onafscheidelijk en Hugo had er heel wat voor over om het Nicole zo dragelijk mogelijk te maken nu ze ook aan alzheimer leed.

“Hugo bleef altijd rustig. Nicole mocht hem alles vragen. Hugo is een kalme man. We hebben hem nog nooit kwaad zien worden. Nu zegt hij: ‘Ik wou dat ze er nog was, ze zou nog honderd keer hetzelfde mogen zeggen.’ Maar ze is er niet meer…”, klinkt het bij Christel en Didier in Dag Allemaal. Zij zijn de beste vrienden van het koppel.

Hugo had er veel voor over om Nicole van de alzheimer af te helpen. Zo wilde hij nog heel graag een behandeling tegen de ziekte opstarten.

“Maar er is nog geen behandeling. Maar als die er zou komen, zou het een dure zijn. Maar dat kon Hugo niet schelen. Hij zou die met veel plezier betalen. Hij zei: ‘Als ik daarmee Nicole kan helpen…’ Maar ja… het heeft niet mogen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today