7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Humoristische panelquiz Is Er Een Dokter In De Zaal? met Philippe Geubels

Philippe Geubels
© VRT/Eén

Vanaf donderdag 2 mei presenteert Philippe Geubels Is er een dokter in de zaal?, een nieuwe humoristische panelquiz over gezondheid.

In Taboe bewees Philippe al dat hij geen enkel onderwerp uit de weg gaat. Nu zet hij zijn tanden in een van de hot topics van deze tijd: onze gezondheid.

Elke dag horen we over de nieuwste superfoods, detox-diëten en andere wonder-middeltjes. Tegelijkertijd krijgen we dagelijks tegenstrijdige berichten over wat nu gezond is en wat niet. Zitten is het nieuwe roken, rood vlees is het nieuwe asbest, en verzadigd vet is het nieuwe plutonium. In Is er een dokter in de zaal? gaat Philippe samen met vier bekende panelgasten en een deskundige huisarts op zoek naar antwoorden.

De dokter in de zaal

Omdat het wel degelijk de bedoeling is dat er correcte informatie wordt meegegeven, is er ook effectief een gediplomeerde arts in de zaal. Dit is dokter Sofie Lemmens. Zij heeft een praktijk in Hove en waakt erover dat er geen fabeltjes worden verteld.

De panels

Elke week nodigt Philippe vier bekende gasten uit om te kijken wat zij weten over gezondheid. Onder andere Erik Van Looy, Jan Jaap Van Der Wal, Maaike Cafmeyer, Tom Waes, Danira Boukhriss, Alex Agnew, Jens Dendoncker en vele anderen spreiden hun medische kennis – of het gebrek daaraan – tentoon.

Is er een dokter in de zaal?: vanaf 2 mei elke donderdag om 21.30 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today