14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Ianthe Tavernier en Wout Verstappen worden Hans & Grietje

hans en grietje
© Music Hall

Ianthe Tavernier, bekend van Les Copinnes en Wout Verstappen uit de Studio 100-reeks Ghost Rockers hebben de hoofdrollen te pakken in de musicalbewerking van Hans & Grietje dat vanaf oktober in Vlaanderen te zien zal zijn.

Ianthe Tavernier mag dit najaar na de teloorgang van De Grietjes opnieuw gestalte geven aan een ‘Grietje’.  Samen met Ghost Rockers’ Wout Verstappen zal ze te zien zijn in de musicalbewerking van het klassieke sprookje Hansje & Grietje.

“Ik speelde eerder al mee in musicals, maar dit wordt mijn eerste hoofdrol voor Music Hall”, zegt Ianthe Tavernier. “Dat het als Grietje is, vind ik eigenlijk heel fijn want ‘Hans en Grietje’ is één van mijn favoriete sprookjes.”

Voor Wout Verstappen is het zijn eerste hoofdrol in een musical en ook hij is enthousiast over zijn rol als Hans.  “Ik kan niet wachten tot de repetities beginnen”, weet hij te vertellen. “Het klikt ook goed met Ianthe. Ze is erg sympathiek, dus dat komt wel goed tussen ons als broer en zus.”

Praktisch

De musical Hans & Grietje is vanaf oktober 2018 te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen, het Ehtias Theater in Hasselt en de Capitole in Gent.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today