13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Ida De Nijs legt al haar gevoelens in nieuwe single ‘De Cirkel Is Rond’

Ida De Nijs
© HKM Music

Vorig jaar won Ida De Nijs nog de Loftrompet van VLAPO en Ment TV voor de beste nieuwkomer.  Dat ze die prijs dubbel en dik verdiend heeft, bewijst de zangeres met haar nieuwe single, ‘De Cirkel Is Rond’; een nummer waar ze heel wat emoties in weet te verwerken.

Ida De Nijs werd door het leven niet gespaard.  Ze verloop op jonge leeftijd haar beide ouders.  In een recent verleden moest ze ook afscheid nemen van haar broer en jongste zus.  “Mijn oudste zus en ik waren opeens alleen nog over van ons gezin. Dat was voor ons beiden nogal heftig. Het maakte wel onze band veel sterker,” zegt Ida hierover op Facebook.

‘De Cirkel Is Rond’, een nummer dat op het meest recente album van Ida staat, gaat over de pijn en het verlies die Ida in haar leven meemaakte.  Het nummer werd geschreven door Bram Koning en Kees Koek en omdat heel wat mensen zo aangegrepen zijn door het nummer, koos Ida ervoor om het als nieuwe single uit te brengen.

‘De Cirkel Is rond’, de nieuwe single van Ida De Nijs, is beschikbaar via de meest courante download- en streamingskanalen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today