22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Iedereen positief over Ellen Callebout: “Ze heeft geen kapsones gekregen”

Peter De Smedt

Ellen Callebout en Björn Passe, de burgemeester van Blankenberge waren vroeger ontzettend goede vrienden. En nu nog altijd. Björn en Ellen horen elkaar misschien nu wat minder vaak, maar hun band is altijd blijven bestaan.

“We waren toen zo close dat onze band is gebleven zonder dat we daarvoor wekelijks op elkaars schoot moeten zitten”, zegt hij in Dag Allemaal.

Vroeger kon de burgemeester al op Ellen rekenen, dat kan hij nu nog altijd. “Ze is supervriendelijk als ik haar bel, stuurt me een berichtje voor m’n verjaardag… Nee, Ellen heeft geen kapsones gekregen sinds ze samen is met Gert.”

Maar ondanks hun mooie vriendschap kijkt Björn niet elke week trouw naar ‘De Verhulstjes’. Daar heeft hij weinig behoefte aan.

“Noem het mijn guilty pleasure. ‘De eerste keer dat ik Ellen bezig zag, was ik verrast door haar taalgebruik. Op tv spreekt ze algemeen Nederlands, hé. De eerste keer dacht ik: die stem… Dat klopt niet. Maar als ze in Blankenberge is, schakelt ze snel terug over op het West-Vlaams.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today