9 °C Antwerpen, BE
donderdag 15 oktober 2020
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 15 oktober 2020

Ignace Baert bereikt nieuwe mijlpaal in zijn leven

Foto: Ignace

Dit moesten we toch wel even dubbel checken. Blijkbaar heeft de tijd geen vat op Ignace, de man die we vooral kennen van zijn nummer “More Than Sympathy “ dat hij in 1973 schreef. Vandaag, 15 oktober, blaast de zanger 70 kaarsjes uit en dat zou je hem niet aangeven.

Het is nog niet zo lang geleden dat we iets van Ignace gehoord hebben. Afgelopen zomer bracht hij samen met Yvan Brunetti een nieuwe single uit “L’Amore Della Mamma”.

Ignace: “Ik heb zoveel mooie en leuke reacties ontvangen over deze single. Alleen daarvoor al blijf ik met muziek bezig. Ook in Italië zou het graag gehoord worden. Een beetje jammer dat we door Covid geen promo mochten gaan doen, maar uitgesteld is niet verloren. Zo kunnen we ons bezig houden he 😉 Muziek blijft een mooie bezigheid, eens het in je bloed zit geraak je het nooit echt kwijt”, lacht de zanger. .

Ignace viert vandaag zijn 70steverjaardag en ziet er nog bijzonder goed uit. Wat doet hij eigenlijk om er nog zo goed te blijven uitzien? “Heel belangrijk denk ik, ik ben positief en optimistisch ingesteld en probeer me zo goed mogelijk te verzorgen. Ik gebruik dagelijks mijn verzorgingsproducten (wel een beetje logisch als je vrouw schoonheidsspecialiste is). Ook in beweging blijven vind ik heel belangrijk. Zo ga ik toch bijna dagelijks sporten, 2 maal per week naar de spinning, de andere dagen ga ik meestal naar de fitness en af en toe ga ik nog wel eens joggen”, glundert Ignace.

“Nu, tegenwoordig verzorgen de mensen zich sowieso wel beter dan vroeger denk ik, kijk naar Willy Sommers, die ziet er ook nog altijd super uit voor zijn leeftijd. We hebben natuurlijk wel beide een jongere vrouw hahaha misschien is het dat wel”, lacht de bekende jarige. “Voor mij is het bovendien een dubbel feestjaar omdat mijn vrouw en ik ook 30 jaar gehuwd zijn op 17 november dit jaar. Ik kan het zelf nauwelijks geloven”, vertelt Ignace. “De tijd gaat zoooo vlug, we moeten echt proberen van elke periode in ons leven te genieten. Jammer genoeg door al de welgekende omstandigheden moeten we ook deze feesten op een heel kleinschalige manier vieren met het gezin, familie en enkele vrienden, en in verschillende keren. Maar geen probleem he, zolang we maar gezond blijven. Ik laat het niet aan mijn hart komen. Ik voel me goed en hoop er natuurlijk zoveel mogelijk jaren bij te doen”.

Goede deal, Ignace en dan spreken wij elkaar opnieuw. En hopelijk ook sneller dan dat. Een héél gelukkige 70steverjaardag.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today