21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Ilse La Monaca: “’De Buurtpolitie’ heeft vele duren geopend”

Een bekende naam hebben, helpt altijd

Ilse La Monaca
Foto: VTM

Als onbekend acteur of actrice is het soms moeilijk om een rolletje in een musical te pakken te krijgen. Het oogt immers mooier als er enkele bekende namen op de affiche staan te prijken. Ook Ilse La Monaca ondervindt een groot verschil, sinds ze te zien is in ‘De Buurtpolitie’.

“Ik moet toegeven dat er nu veel meer deuren opengaan in de musicalwereld dankzij ‘De Buurtpolitie’. Een producent vindt het een plus als iemand talent en een bekende naam heeft”, getuigt ze in Primo.

Dat Ilse een hart heeft voor musical dat bewijst ze ook in haar onewomanshow ‘Mijn MUSICALe leven’. In de show vertelt ze hoe ze in het vak beland is en zingt ze enkele speciale nummers. “ Zo zing ik bijvoorbeeld het nummer waarmee ik auditie heb gedaan voor de musicalopleiding van The Arts Educational Schools Londen in Engeland. Maar ook pop en country komen aan bod. En natuurlijk passeren ook de leukste nummers van alle grootste musicalrollen die ik gespeeld heb. James Cooke zegt altijd dat iedereen een musical verdient, dus ik ook!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today