14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

Ilse La Monaca zal nooit kinderen krijgen

Ilse La Monaca
Foto: VTM

Ilse La Monaca kennen we allemaal als Brigitte in De Buurtpolitie en van tig musicals, zoals tegenwoordig Mamma Mia. De actrice is momenteel tien jaar samen met haar vriend Pieter-Jan, maar aan kinderen denkt het koppel niet.

“Ik heb nooit een sterke kinderwens gehad,” onthult Ilse La Monaca in Story. Ilse geeft toe dat ze sinds haar zestiende alleen bezig is met zingen en dansen. “Een kind zou ook een grote aanpassing vergen,” beseft Ilse. Pieter-Jan is kunstenaar en geeft ’s avonds lessen fotografie, terwijl zij ’s avonds op een podium staat. “En kinderen op de wereld zetten om ze dagelijks bij de grootouders te droppen: dat wil ik niet,” klinkt het resoluut bij Ilse La Monaca.

Toch geeft de musicalster toe dat ze lang getwijfeld hebben. “Maar als je dat blijft uitstellen, komt er een punt waarop je beseft dat het goed is zoals het is,” aldus Ilse in Story. Soms vraagt ze zich wel eens af hoe een kindje van hen eruit zou zien, maar op haar veertigste nog aan kinderen beginnen, ziet ze niet meer zitten. “We zijn heel gelukkig en dat willen we zo houden”, aldus Ilse La Monaca in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today