22 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021
22 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021

Ingrii blijft zichzelf in haar gloednieuwe single ‘Vandaag’

Ingrii
© VDM Produkties

Omdat de winter om z’n laatste benen loopt krijgen de songs die nu worden uitgebracht een vrolijke noot! Dat is bij de nieuwe single van Ingrii zeker niet anders!

Ingrii ademt muziek.  Zingen maakt haar vrolijk en die vrolijkheid weet ze met haar nummers moeiteloos over te brengen op haar publiek. Dat Vlaanderen Ingrii in de armen gesloten heeft, bewijzen de single’s ‘Je Bent Niet Hip’, ‘Wat Ben Ik Bang’ en ‘Smoorverliefd’ die moeiteloos de weg naar de fans vonden.

Net voor aanvang van de lente, Op 18 maart as, komt haar nieuwe single van uit.  Dat ‘nieuw’ mag je gerust letterlijk nemen want ‘ vandaag’ is geen cover maar een gloednieuwe song waarvan tekst en muziek van de hand zijn van Laurens Van Wessel. Deze componist en producer is zeker niet aan z’n proefstuk toe, want hij werkte in het verleden al heel vaak samen met o.a. Frans Bauer!

In het liedje ‘Vandaag’ horen we Ingrii zoals we haar kennen:  positief, vrolijk en met een passie voor haar muziek.  Ze is helemaal zichzelf dus en laat dat nu net de insteek zijn van het nummer.  “Heel wat mensen zetten in het leven een masker op.  Dat moet soms ook wel om jezelf te beschermen.  Met mijn nieuwe single ‘Vandaag’ wil ik aantonen dat het helemaal niet verkeerd is om dat masker van tijd tot tijd af te zetten en gewoon jezelf te zijn; met je grote en je kleine kantjes. Want net dat maakt ieder mens uniek!” legt Ingrii zelf uit.  

En zo slaagt Ingrii er in om met haar nieuwe single weer een nummer uit te brengen dat voor iedereen meteen gaat meezingen want het klinkt vrolijk en helpt de mensen met een glimlach door de dag!

‘Vandaag’ verschijnt op 18 maart 2019 als digitale download op iTunes. 

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today