12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

InTeam brengt musical Blood Brothers naar Fakkeltheater

Blood Brothers
© InTeam Producties

Na het fenomenale succes van de musical Rent in 2015 brengt InTeam Producties de hitmusical Blood Brothers deze maand naar de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

De musical Blood Brothers is gebaseerd op het boek ‘Les frères Corses’ van Alexandre Dumas.  Het stuk was twintig jaar lang een immense hit op de Londense Westend en vertelt het verhaal over tweelingbroers, die na hun geboorte door omstandigheden van elkaar worden gescheiden en opgroeien in totaal verschillende sociale milieus.   Toch komen ze elkaar tegen, raken bevriend en worden uiteindelijk verliefd op dezelfde vrouw, met desastreuze gevolgen.

InTeam brengt de musical, na jarenlang succes in Londen, naar Vlaanderen terug, in een vernieuwend concept met een cast van afgestudeerde musicalartiesten en getalenteerde amateurs.  Zo geven Ellen Fierens, Eline Goetgeluk, Sarah Kefi, Jeroen Logghe, Emelien Raats, Liesbeth Roose, Pieter Van Bavel, Berten Vanderbruggen, Filip Vanderhoeven, Annelies Van Dorsselaer, Pieter Van Keymeulen en Jervin Weckx de personages uit de musical gestalte.

Praktisch

  • Waar? Rode Zaal, Het Fakkeltheater, Antwerpen
  • Wanneer? 8, 11,12,13,14 en 15 april 2018.
  • Tickets en info: www.fakkeltheater.be

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today