11 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 oktober 2020
11 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 oktober 2020

Isabelle A en Hans zijn niet langer een koppel

Isabelle A
© Entertainment Today

Isabelle A en haar vriend Hans hebben na 10 jaar besloten om niet langer samen verder te gaan.  Het koppel is al meer dan een jaar uit elkaar, maar in het belang van hun zoontje Storm, hield het koppel het nieuws al die tijd stil.

Hoewel de geruchten over een breuk al een tijdje circuleren, werd het nieuws door het koppel altijd als ‘nonsens’ afgedaan.  Maar nu geeft Isabelle A dus toe dat de relatie met Hans tot het verleden behoort.   “Hans en ik zijn eigenlijk al meer dan een jaar uit elkaar en we wonen sinds een paar maanden ook niet meer samen,” steekt de zangeres van wal.  “We waren gewoon uit elkaar gegroeid en hebben in de beste verstandhouding beslist om een punt te zetten achter onze relatie. In het belang van onze zoon vonden we het belangrijk om onze breuk rustig en goed aan te pakken. Daarom hebben Hans en ik het niet meteen aan de grote klok gehangen.”

Isabelle A en Hans Forceville leerden elkaar zo’n tien jaar geleden kennen.  Het duurde niet lang voor de twee naar elkaar toegroeiden en een koppel werden.  In 2010 kreeg het koppel een zoontje, Storm.  In belang van hun zoontje, hielden Isabelle en Hans het nieuws over de breuk een hele tijd stil.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today