13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Jacky Lafon had angstaanvallen

Foto: DPG Media

Het voorjaar van Jacky Lafon wordt zeer druk. Van februari tot mei doorkruist ze Vlaanderen met ‘Zo dankbaar’, een mini-variétéshow omdat ze meer dan 55 jaar op de planken staat.

“En ’t is zo fijn om dan weer dicht bij mijn publiek te zijn”, bekent Jacky Lafon aan TV Familie. Want voor Jacky is dat heel belangrijk. “Geef mij maar kleinere, gezellige zalen. En vooral zalen waar de mensen mogen consumeren. Dan is de sfeer ook heel plezant”, aldus Jacky Lafon.

2022 was geen topjaar voor de bekende actrice.” Het was een moeilijk jaar, ja. Vooral heel emotioneel. In de zomer had ik angstaanvallen, waardoor ik in therapie moest”, zo vertelt Jacky Lafon aan TV Familie.

“Maar ik heb veel verdriet gehad. Reken daar ook bij dat ik twee keer covid heb gehad en een barst in m’n schouder door een val én een aanval van hyperventilatie”, zo onthult Jacky.

“Mijn bloeddruk en zuurstofgehalte waren te laag. Ik was heel rap moe. En dan een zware infectie op m’n luchtwegen”, vertelt ze openhartig. Gelukkig gaat alles nu goed met haar en is ze klaar om er in 2023 terug in te vliegen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today