22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Jacky Lafon: “Ik ben doodsbang geweest”

Foto: DPG Media

Hoewel we het soms denken, is corona nog altijd lang niet verdwenen. Nog steeds raken er dagelijks mensen besmet en moeten er dagelijks nog altijd mensen in quarantaine om geen andere mensen te besmetten.

Ook Jacky Lafon raakte voor een tweede keer besmet met het virus, al bleef zij maar 5 dagen in quarantaine en geen zeven.

“Ik ben nog altijd kwaad op mezelf dat ik maar vijf dagen binnen gebleven ben in plaats van zeven. Weliswaar met masker. Ik was zo’n slappe vod dat ik niet meer achter het stuur durfde te kruipen. Mijn ex-man Nest heeft me toen naar Blankenberge gevoerd om op te treden”, bekent Jacky in Primo.

Jacky wou haar collega’s niet in de steek laten met de zomershow en beet toch op haar tanden om er te staan voor haar collega’s en vooral haar publiek. Met in haar achterhoofd haar zus Liliane, die vorig jaar is gestorven aan covid.

“Ik was doodsbang. Op een paar dagen tijd was ik vier kg afgevallen. ‘Ik ga ook sterven’, dat was het eerste wat in mij opkwam. Tot overmaat van ramp werd ik tijdens de repetitie ook gestoken door een daas in mijn gezicht. Zo’n beet kan fataal aflopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today