10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Jacky Lafon: “Ik geef dat niet meer af!”

Foto: DPG Media

De kandidaten van ‘Hotel Romantiek’ hebben vaak al een serieuze rugzak mee door gebeurtenissen in hun leven. Ook Jacky Lafon, de bekendste kandidaat van het programma, heeft haar portie miserie in de liefde gekend.

Hoewel ze eerst geen man meer wilde in haar leven, begon ze daar tijdens corona toch anders over te denken. Maar samenwonen, dat wil ze dan weer niet meer.

“Mijn vrijheid geef ik niet meer af, ik wil dus sowieso een latrelatie. Ik zal ook geen man meer nemen uit compassie. Iemand die blijft hangen in de miserie die hij heeft gekend, dat heb ik genoeg meegemaakt. Zo’n relatie kost mij veel te veel energie. Ik ben op zoek naar iemand die geniet van ’t leven. Een man naar wie ik kan opkijken, die zich goed verzorgt, zin voor humor heeft en graag uit eten gaat”, zegt ze in Dag Allemaal.

En dan heeft Lafon nog een voorwaarde. Ze wil het liefst van al een jongere man. Want zelf voelt ze zich nog niet zo oud als ze is.

“Niet fysiek, maar ook niet mentaal. Maar het allerbelangrijkste: hij moet mijn dochter graag zien en mijn hondje erbij nemen. En als het even kan, een vent met een goed pensioen. Wat en of er iets tussen de lakens gebeurt, is minder belangrijk. Een warme knuffel is ook romantisch.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today