22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Jacky Lafon: “Ik heb hem nog altijd niet gevonden” 

Foto: Photo News

Een partner waarmee je je leven kan delen, het is leuk en zalig om te hebben. Maar het is iets wat Jacky jammer genoeg moet missen. Een tijdje geleden had ze wel een afspraakje en begon dat allemaal heel mooi, maar helaas was hij niet de ware. 

“Ik heb mijn soulmate nog altijd niet gevonden, maar nu de wereld weer draait, ben ik gelukkig. En pas op: ik ben ook graag alleen, want ik hou ervan mijn goesting te doen. Een relatie is bovendien niet vanzelfsprekend; ik sta ’s ochtends op en ik ben weg.” 

Toch moet de actrice ook toegeven dat ze de liefde wel wat mist in haar leven. Met twee is het leven altijd een beetje leuker. 

“Ik ga geregeld uit eten en dan krijg ik wel eens te horen: ‘Die meneer ginder vraagt of je iets drinkt van hem’. Maar dan stel ik me steeds de vraag: zijn ze geïnteresseerd in mij of in Rita”, vertelt ze aan Het Belang van Limburg. 

In ‘Familie’ zal Jacky niet meteen snel terug te zien zijn, ook al vragen veel mensen daar nog na. “Ze hebben me al twee keer teruggevraagd. Ze stelden voor dat ik zou sterven in de seizoensfinale. Ik zei: ‘Ik wil maar één keer sterven, in het echt, en dan gaat mijn as de zee in.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today