6 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021
6 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021

Jacky Lafon in rouw: “toen zag ik mijn zus voor het laatst…”

Foto: Photo News

Het jaar begon dramatisch voor Jacky Lafon. Jacky’s zus Liliane verloor op 75-jarige leeftijd de strijd tegen corona nadat ze vijf weken op intensieve had gevochten voor haar leven.

“De begrafenis was een heel moeilijk moment. Er mochten maar 15 mensen bij zijn”, vertelt Jacky Lafon in Primo. Als de pandemie achter ons ligt zal er een mooie herdenking gehouden worden in de grote kerk van Oostende, onthult de voormalige Familie-actrice.

Jacky en Liliane zagen elkaar voor het laatste in september. “Op haar verjaardag, toen zijn we met z’n allen op restaurant geweest. We hebben elkaar nadien nog gebeld, en dan spraken we af om zo snel mogelijk een glas cava te gaan drinken.” Maar het heeft niet mogen zijn…

Eenmaal opgenomen in het ziekenhuis mocht Jacky haar zus niet meer bezoeken. Enkel de kinderen mochten er toen nog bij. Een beslissing waar Jacky begrip voor toont. Zelf volgt ze de regels immers op de voet op.

“Ik begrijp niet dat sommige mensen de ernst van de situatie nog altijd niet inzien. Beseffen ze niet dat ze hun medemens, en het zorgpersoneel in het bijzonder, zwaar belasten met hun houding?” klinkt het bedroefd bij Jacky Lafon.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today